Мария Игнатова е в странни  отношения със съпруга си Нойзи

...
Мария Игнатова е в странни  отношения със съпруга си Нойзи
Коментари Харесай

Мария Игнатова се появи с нов мъж: Кой е той?

Мария Игнатова е в странни  връзки със брачна половинка си Нойзи след пиянската му изцепка. Припомняме, че 51-годишният мъж бе заловен да кара в нетрезво положение. След като бил спрян за инспекция от служителите на реда, той говорел неясно.  Мъжът на звездата бе мигновено задържан. Автомобилът бе лишен в изгода на  страната. Това докара до изстудяване на техните връзки. Към ден сегашен двамата още веднъж живеят дружно в „ Драгалевци “.

Наложило се точно Игнатова да заплати крупна сума, с цел да може да бъде освободен. Блондинката работела непрекъснато, с цел да заплати за безхаберието на мъжа си. Липсват каквито и да било фотоси в обществените мрежи на двамата.

Блондинката сияе в компанията на различен мъж и си признава, че доста го обича. Тя пожъна суперллативи от почитателите си в обществените мрежи. Оказа се, че симпатичният господин до Игнатова е брат й. С него тя се усеща постоянно доста заредена и позитивна. Потвърждение за това са скорошни фрагменти в профила й от горска разходка и спорт измежду природата.

" Брат ми ме заведе да ми покаже къде си е посадил новогодишната елха. Останалото е: " Кой стартира пръв? ", написа Мария над фрагментите, които бързо приковаха вниманието в мрежата.

Източник: blitz.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР